WoW

World of Warcraft - jag gillart :)
Datorn och alla andra omständigheter tillät mig till sist att spela !

Nyårsafton

Det gamla året bjöd oss på snö, kanske som en avskedspresent? Glad blev jag iallafall, äntligen ska vi kanske få vinter på riktigt! Det känns lite halvtråkigt när det känns som vår och som om vintern håller på att gå förbi. Inte för att jag inte tycker om våren, tvärtom, det är bara det att man vill ju hinna njuta av alla årstider :) Mamma och jag har också blivit förkylda nu, pappa och Jessica blev det på julaftonskvällen, och dom är fortfarande sjuka. Haha, så typiskt.

Det har krånglat ihop sig med min praktik något väldigt :( mamma har just kommit till insikt om att det nog inte alls är särskilt bra om jag bor hos Annika i tre veckor eftersom jag kommer vara med djur hela dagarna och då släpa hem massa elergen till henne. Hon som precis fått reda på att hon är resistent mot antibiotika :/ usch, det är inte bra. Så nu ska mina kära föräldrar försöka fixa en lägenhet i Motala som jag kan bo i i tre veckor. Hmm, det tycker jag inte riktigt om. Det känns läskigt att ba ra bo själv långt bort sådär helt plötsligt, men jag antar att det vore en nyttig erfarenhet också, speciellt om jag ska flytta till Skara om två år. Då om någonsin blir jag ensam långt borta. Men vi får se, ingenting är bestämt, hittar de ingen lägenhet får jag bo hos Annika iallafall och sköta hygienen mycket noga, bära nåt över huvudet och så när jag är på kliniken.

Johan ringde förrut<3 Han har internet på hotellet nu så jag antar att han kan läsa det här mycket snart, fast inte än på några timmar. Hans nya år har redan börjar borta i Vietnam och det är natt där. Gott nytt år älskling!

Och GOTT NYTT ÅR till er alla!

Nyårsafton

Odatoriserat


Vad besviken jag känner mig. Det känns som om någon verkligen vill att jag inte ska få spela varken The Sims 2 eller WoW. Först dummade sig grafikkortet, sen explorer, och när pappa väl fick igång allt så satte jag mig vid datorn och installerde om alla sims2spelen men sen när det var klart och jag skulle börja spela så krånglade grafikkortet igen, och när pappa väl hade fixat det felet för andra gången så satte jag mig vid datorn för att installera WoW istället och då blev det strömavbrott ! det är ju så man inte tror att det är sant.. Sen kom strömmen tillbaka och när jag då satte mig för att installera WoW igen så blev det strömavbrott när det gått 51% och nu när strömmen är tillbaka helt och fullt så är det något trassel när jag försöket ordna med kontot *suckar*


Jag spenderade strömavbrotten med att sitta och läsa Eragon i skenet av stearin - och värmeljus, och jag måste erkänna att det faktiskt var riktigt mysigt, men till datorn längtade jag ändå.
Usch vad man är elberoende..


Nu känner jag mig ganska trött och jag riktigt längtar till sängen, och ytterligare någonting, eller någon som jag längtar efter är Johan<3 vill somna i din famn..
Nu ska jag gå upp och kissa, borsta tänderna, klä av mig, gosa ner mig i sängen och fortsätta läsa Eragon, det är en mycket bra bok! :)

Linnea, jag väntar med spänning på att få ett kort på när du och jag var yngre! Den bilden ska pryda min blogg och kanske får den en plats på väggen i mitt rum också?


Idag var dagen

Idag, 26/12 - 2007 klockan 15.10 läste jag, Johanna Linnéa Udd ut Harry Potter och Dödsrelikerna, den sista boken i serien om Harry Potter.

I åtta åt har Harry Potter funnits med mig, i hyllan, i sängen, på toaletten, i köket, i vardagrsrummet, i bilen, på bussen, på tåget, i skolan.. överallt. Tack JK.Rowling för det du har givit mig. Det var med stolthet, glädje och sorg som jag placerade den sista boken i hyllan bredvid de andra - utläst.


Och så fick vi vårt vackra slut til sist..

Älsklingsjulklapp

Nu är julklappsöppningen förbi. Efter Kalle Anka satte vi igång med julklappsutdelningen och när vi väl satte igång med att öppna paketen gick det med en rasande fart. Jag fick Harry Potterboken av min älskling och förutom den fick jag Eragon (boken), Håkan Hellström (det är så jag säger det), Magnus Uggla (pärlor åt svinen), The Sims 2 (tonårsprylar), World of Warcraft (nybörjarspelet), två filmer, ett par tofflor, två par vantar, en halsduk, pärmar och mappar, 500 kr på Gina Tricot, armband, ett glas och så hade mamma och pappa även slarvat bort någon julklapp så jag ska få 500 kronor att köpa eget för :) Det känns bra, jag har massa att pyssla med nu.

Jag längtar verkligen efter att sätta igång med att läsa Harry Potterboken, men jag är så rädd att den ska ta slut och dessutom vet både jag och alla i min familj att när jag väl börjar läsa den så är jag okontaktbar i ett bra tag (tills den är utläst). Därför är det nog bäst om jag väntar med att börja läsa den tills jag går och lägger mig åtminstonde, så jag kan vara lite social nu såhär på julaftonskvällen..

Min älskling ringde förut!!<3 Jag blev så glad, men ledsen på samma gång för att jag saknar honom så mycket. Dessutom sa han att mobilerna inte fungerar där borta så jag kan inte ens smsa honom när jag längtar som mest :( Han skulle ringa någon gång mer den här veckan från hotellet och någon gång nästa vecka, men det är så sällan. Saknar och älskar för fullt !

God jul på er alla, hoppas alla fick någonting dom önskat och att ni alla har någon att fira julen med! Jag blir så ledsen när jag täker på att det finns dom som inte har någon att vara tillsammans med på julen, önskar att det inte vore så. Men den önskan verkar inte tomten ha hört..

Älsklingsjulklapp

Väntan är lång

Väntan är lång

Julaftonen är här

GOD JUL på er allihopa !
Julen är gemenskapens högtid och det är nu man skall umgås, vara snäll och hjälpa varandra med diverse saker. Det är julen som för med sig pirriga magar och julklappar under julgranen. Jag älskar julen ! Jag har kommit fram till tre olika saker idag:

  1. Först och främst insåg jag vad julen kan göra för ett barn i Jessicas ålder. Julen gör barn knäppa. Jessica springer titt som tätt runt granen och upprepar "bara titta inte röra, bara titta inte röra" och hon är extremt exalterad och frågar hela tiden vad klockan är. Haha, gulligt är det.
  1. Jag har även kommit fram till att Mimmi får för mycket mat. Hon har alltid kvar från kvällen innan på morgonen och hon sitter mest i ett hörn i buren och ser tjock ut. Jag får lov att skära ned på mattillgångarna för henne.. efter julafton. För idag ska hon ju få sin julklapp, en honungsfröstång ! Det tror jag hon tycker är smaskens och hon kastar sig nog över den (dvs. om hon nu inte redan är för mätt).

  2. Den tredje saken som jag har kommit fram till idag är att jag är värdelös på att hacka och skära lök, vilket ju i och för sig inte var en nyhet. Jag skulle hjälpa mamma i köket och efter en halv lök började jag muttra att jag älskar att laga mat och jag blev alltmer slarvig för varje knivtag. Två skärsår lyckades jag få till och när det andra skärsåret blev till gav jag upp och Annika fick ta över skärandet av lökarna. Jag förflyttade mig in till Jessica och pappa vid teven istället.

Nu ska jag snart ringa till Johan för vid det här laget borde han vara framme i Vietnam, det är kväll hos dom nu.

Väntan inför julafton

Idag har vi haft fullt upp ! Morgonen började med att vi alla åkte in till stan för att handla julmaten på Ica Kvantum. Vi bestämde (mamma bestämde) att bilen skulle rulla hemifrån klockan nio. Ungefär som väntat lämnade vi inte hemmet förens tio, haha. Efter någon timme i affären var vi trötta, men eftersom rödbetor, sötmandlar, julmust och alladinaskarna var slut på Ica åkte vi till en annan Ica för att inhandla dessa saker. Där hade dom allt utom en Alladinask, haha gud, gissa om vi var slut vid det laget. Så vi åkte då till lilla Konsum för att handla en Alladinask och sedan bar det hemåt med ett tungt lass.

Vi klädde granen och blev direkt osams om var allting skulle sitta, haha så typiskt oss. Speciellt oense blev vi om en röd, tjock, korvaktig glitterorm. Men efter tjat från mamma och tårar från Jessica fick Annika som hon ville, hur logiskt det nu än låter. Det är roligt när storasyster är hemma och bråkar med oss, jag tycker om när huset är fullt.

Storasyster och jag


Jag saknar min älskling<3 Förut när rummet var städat, lakanen bytta och jag nyduschad så satt jag och slog in julklappar. Jag slog in min julklapp från Johan som han aldrig hann slå in själv och då blev jag så ledsen helt plötsligt över att han inte fick skriva på julklappsettiketten. Han sitter på ett plan på väg till Bangkok nu tror jag, men det kan också vara så att planet redan har landat. Jag hoppas iallafall att han får världens roligaste resa i julklapp<3 Nu är det 2 år sedan Johan och Johanna blev Johan och Johanna, grattis till oss!

Nu ska jag gå och lägga mig och låta det pirra lite i magen inför imorgon, med tankarna inställda på vad som ligger under julgranen. Det är nog precis vad lillasyster håller på med just nu kan jag tänka mig ^^

God Julpuss

God Julpuss

Johan och hans resa till Vietnam

Idag om ungefär en halvtimme åker min älskling iväg till Stockholm med sin familj. De ska sova på arlanda inatt och imorgon åker de iväg till Vietnam. Jag vill bara önska dig lycka till på resan och jag hoppas det blir jättekul, men jag kommer sakna dig så enormt mycket. Tänker tillbaka för två år sedan..
Imorgon firar vi 2 år tillsammans
, det är då exakt två år sedan som vi satt på varsitt håll och skrev till varandra på msn, det pirrade av julkänslor och kärlek i magen. Jag var så otroligt lycklig den kvällen och den där lyckan känner jag av än idag. Jag älskar dig Johan, Om några veckor syns vi igen! Pussar och kramar <3 *håller om en stund*

Nu ska jag äta lunch med min familj, dom sitter och äter för fullt i köket och tjatar på att jag ska komma. Sedan ska vi ut och hugga granen minsann !

Natten mellan fredagen och lördagen innan julafton

Detta är mitt första inlägg i min nya blogg. WOW !

Just nu sitter jag här framför datorn med lite ont i halsen och ett rinnande öga som gör att det ser ut som om jag gråter hela tiden. Mamma berättade för mig förut att det nog var en ögoninflammation och att det kan dröja upp till två veckor innan det går över. Hon berättade även att det kan vara väldigt smittsamt! Och det är ju inte så himla bra med tanke på att jag sov över hos Linnea och Rasmus förra natten. Förövrigt trivdes jag massor hemma hos dom! Vi bakade papparkaksdeg, klädde julgranen, spelade WoW, sov (deras säng är underbar), vaknade sent, åt frunch, handlade julklappar, fikade och byggde pepparkakshus (very mucho fint), och självklart var katterna deltagande i det mesta. Flisan var väldigt bra på att sova i julgranen, Izzy var väldigt bra på att nafsas i tårna och Trisse var väldigt bra på att stänga in sig under diskbänken, haha. Och snart är det jul :D

Jag har så mycket i huvudet just för tillfället, som vanligt ungefär. Jag har fått massa bra självförtroende de senaste dagarna. I torsdags var det jullovsavslutning och jag var med på julspexet och sjöng bl.a. Det gick faktikst riktigt bra, lite skakig på rösten i början bara. Alla är så himla underbara och säger att jag var jättebra, jobbar på att tro dom och det går framåt!

Imorgon ska jag julstäda i mitt rum, vilket mamma är väldigt duktig på att påminna mig om. Vi ska hugga julgranen imorgon, tänker se till så att det blir en ståtlig gran och inte en som är halv på ena sidan. Vi ska baka pepparkakor också, mamma och Jessica svängde ihop en deg förrut.
söndag ska hela familjen (Annika kom hit idag) åka in till stan för att julhandla, vi ska klä julgranen och jag ska damsuga rummet och byta lakanen, duscha och slå in julklapparna. Det är så spännande med julen :D värsta mysigt.

Nu ska jag koka te till mig och ha i lite honung så att det onda i halsen inte blir värre och kanske rent av försvinner. Alla andra tror jag sover för det är väldigt tyst i huset. Justja Linnea ! mamma hittade filmen idag, haha. Så jag tycker du ska komma hit någon dag på lovet så vi kan titta på den. Jag vill komma hem till er också, och spela WoW (och få julklapp ;), och leka med dig, Rasmus och katterna såklart!

Julfönster

RSS 2.0