Jag Johanna

Men ja. Man kanske skulle ta sig i kragen, sluta skriva massa smileysar som gör att mycket blir patetiskt och dumt, oseriöst och svårt att ta på allvar. Jag önskar att jag kunde skriva ned allt, precis allt som jag känner just nu. Men det är för mycket. Jag älskar, gråter, ler, älskar. Jag älskar att vara förvirrad, kanske ska bli mindre emotionell?  Nej. Jag tycker om det.

Linnea som skriver

Jag ville bara tala om för er att Johanna är bästilibästast i hela världen, och jag är väldigt glad för att vi hittade tillbaka till varandra. Hpn betyder väldigt mycket för mig. Tack för att du finns Janna. Kärlek till dig! (L)

Uppesittarnatt

Med hungrig mage och trötta öron sitter jag här och sitter, för det mesta. hörlurarna trycker på öronen så det ömmar. Skriver med Rasmus på msn, vi pratar liv och massa väsentliga saker, det är värt. Linnea sover. Nu tog mina ord slut lite.. Jag är hungrig och trött, svårt att vara full av ord då. Jag missade att ringa till Joline förresten, skulle ha ringt idag (igår). Ska ringa så fort jag vaknat och kommit igång imorgon (idag).

Rasmus och jag maler på.. *blogguppehåll* tunga samtalsämnen, men bra :)

Förkylningen sitter i litegranna, den bökar runt i min kropp och vill inte riktigt besegras. Kan kanske hjälpa om jag sover..

datapaus

Nu blir det datapaus för min del, tänkte göra någonting vettigt av min dag (Y)

hejsålänge!

Kram

Vilokväll med Johanna

mamma - det står GYN på bilen, den bilen hade jag aldrig köpt!
Jessica - vaddå GYN, vad betyder det?
mamma - .. en gynekolog är som en slags stjärtdoktor skulle man kunna säga..
Johanna - *fniss fniss* (maha!)

Efter lunch åkte mamma, Jessica och jag iväg för att handla en sväng ute i Valla. Vi åkte förbi i stan och hämtade min usb-sladd till kameran hemma hos Patrik också, jag är så himla glömsk *läxar upp mig själv lite*. Rätt fint väder så vi köpte varsin glass efter slitet med att springa runt i den lilla lilla affären, letandes efter soppåsar och annat smått och gott. Men när vi kom ut så hade solen gått i moln så vi satte oss i bilen och körde en bit för att mamma ville få upp värmen^^ haha, hemskt mysigt..

RasmusochLinneas jobb


Det blev inte till att åka till Carolina för mig idag. Jag kände att min förkylning allt behöver vila i några dagar till och att en heldag i Stockholm imorgon inte är det bästa när man inte är helt frisk. Jag menar, redan att shoppa loss i Stockholm i en hel dag när man är frisk som en nötkärna blir man ju rejält sliten av. De lovade att de skulle tänka massa på mig när de är där iallafall :]

underbara morgon

Nu känner jag mig sådär, tillfreds. Sinnena är helt öppna och det är någonting som rör om där inne, som en vind som flyter igenom och friskar upp *njuter* Blir på sånt där humör att jag har lust att springa ut och bara slänga mig runt i solen, kela med kisse och lyssna på musik och känna vinden mot mina väderbitna kinder. Leka..

Jag fick tag i Patrik igår och åkte hem till honom och såg bland annat på Stardust. Det var en väldigt bra film, sådär lagom med fantasy, underbara ljudeffekter med det nya hemmabiosystemet, hela marken vibrerade och jag satt mitt emot teven med stora ögon som smälte in i tvskärmen. Barnsligt lycklig.

haha nejmen ? Jag insåg precis att jag påverkas väldigt lätt av musiken som Jessica spelar här inne för tillfället. Från High school musical *ler* nu är det såndärn sprallmusik så nu vill jag spralla..

ordblandning

Nu bestämde jag mig, Nu ska jag skriva ett långt långt, hmm, nåja.. relativt långt inlägg :] Jag har precis varit ute med lillasyster och mamma på en liten promenad, såg myror i mystack, kors i taket, i februari liksom :S det är ju helskumt. Peo - "är det någon som känner sig orolig över klimatförändringarna idag?" Johanna - "ja.." alla andra - "nej".. får mig att tänka på den där magnusugglalåten..

Hur som helst så är jag ganska irriterad nu *slår nästan näven i bordet när Jessica kommer in och avbryter och irriterar hela tiden, baah, diciplinerar mig själv*

Men just för tillfället sitter jag och msnar med Carolina och försöker få tag i Patrik. Jag blir galen av att inte få tag i någon när man undrar någonting som brådskar :O jag är öhm, galen idag (a) Lyssnar på värsta braiga musiken också som gör mig glad och energisk, wowig :].. och nu ska Carolina skicka en sportsak från youtube som tydligen är så gullig att man börjar gråta *tvivlar en aning*

Ikväll ska jag kanske till Patrik dårå om jag får tag i honom någon gång. och på tal om ingenting så är tågtrafiken mellan norrköping och katrineholm avstängd i fem dagar på grund av att ett godståg välte :O himla tur att det är lov då. Får åka ersättningsbuss till Carolina imorgon :) för övrigt känner jag att jag bara fångar ord från tomma luften just nu^^ Men ett nytt inlägg blev det iallafall !

Mitt hår är helt mjukt efter duschen *smeker* så min dåliga vana är i topp för tillfället .

Snart är det lov igen

Lugnar ner mig lite :) ska kanske insupa lite ny information från studierna. Den här veckan blir det allt sudierna som gäller. Fick bara g i religion fick jag reda på idag, ett starkt g men inte är jag mer nöjd för det. Bara för att jag var för trött på läget i höstas och inte skrev VG-delen på en av inlämningsuppgifterna =/ usch. Är uppe i fem g nu, känns inge bra. Fler ska det väl förhoppningsvis inte bli.

Känner mig för övrigt rätt hemsk, och bra på samma gång. smått galen kanske? ja! önskar att jag fick vila lite.. vill gråta men är glad :'| helt jobbigt och förvirrande. ont i ryggen, kissnödig och förväntansfull

mjuka och fina, och lite större

*pratar med storasyster i telefon* haha gullig hon är, hon visste att jag satt vid datorn, det var ju konstigt, hehe. På lördag ska vi åka och hälsa på hemma hos henne, ska kila runt i gamla Linköping och annat trevligt.

Gah! Helt glad är jag. Har gått upp två kilo på kort tid :') och jag tror minsann att lite satt sig i brösten. Helt härligt, dom gungar ju liksom när jag går. Börjar ju nästan gilla dom. Hur som helst så har hela min kropp blivit mycket finare på sista tiden, med lite mer på magen och brösten ser jag lite mer proportionerlig ut. Rätt fint :)
Väx på mina bröst, väx ! :P

Imorgon ska jag hem till Linnea och Rasmus - lycka. Vi ska inviga vår första "studiekväll", med pizza och teve och, haha, lite plugg också kanske? ^^ ska sova där med, i deras soffa som vanligt. Redan bäddad sen förra gången kanske? ;) det blir kattmys hela natten förhoppningsvis.

Nu är WoW installerat på den nya hårddisken så nu ska jag köra, varesig det knappt går med mitt blå paket på handen eller inte !

Avreagering :]

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah gaaaaaah :D sööööööööööööööööött ^^ helt, jag är mållös..... musik liksom :') vill skrika lite, skriker inombords av lycka över , lycka över, över allt ! kanske för att Filmanalysen lämnas in imorgon av Johanna Udd, färdig färdig färdig! och jag är.... glaaaaaaaaaaaaad, *sprall* livet<3

Och nu ska jag begrunda detta och inse att jag beter mig som en galning, en löptik, eller möjligtvis som en brunstig ko, och sen ska jag skämmas lite ^^ men VAFAN!

Framtidsutsikter

Nu måste jag sammanfatta massa! Har ju inte skrivit så flitigt på ett tag nu. Den första veckan i skolan var underbar! Helt kul att träffa alla igen. En ny kurs tog sin början också - Nordens vilda djur, och det är typ bara massa roligt praktiskt :) bäversafari och annat. Dansen började i tisdags också, jätteskönt att komma igång med den :) jättebra lärare och jättebra grupp!

Nu har Linnea och jag bestämt oss för att ha en studiekväll/dag i veckan,
lördagar hade vi tänkt. Träffas och hjälpa varandra att plugga. Så himla bra, man kan ju bara hoppas att vi lyckas få någonting gjort då också^^ haha. Men så småningom tror jag nog att vi kommer ta tag i läxorna :) det tror jag faktikst. Lördagar it is! Kan inte bli bättre.

Just nu håller jag på med den dramaturgiska modellen, det suger lite men är samtidigt ganska roligt. Eller det är roligt när det flyter på bra :) vill spela WoW men jag får inte, jag får verkligen inte. Idag ska filmanalysen bli klar!

Nu har folk äntligen börjat lägga upp en planering inför framtiden, vi är ett gäng nu som tänker praktisera efter skolan och sen nästa år söka till Skara. Det är bara att kämpa på (Y) Hoppas verkligen på det här nu :D

Så ska jag säga hej till dig Patrik också, du som läser min blogg så flitigt. hejhej ! På lovet blir det invigning av din "hemmabio".

RSS 2.0