ytterligare 10 minuter senare..

Självinsikt är bra att ha, skönt när man inser att den kommer till en

Jag är inte så himla kool, och jag vet att cool stavas med c. Just precis nu känner jag mig tillfreds med allt, med alla, jag är en katthona som längtar efter att få hoppa omkring i saganomringenskogar med alla möjliga sortes sagoväsen, har liksom trott på riktigt att Sailor Moon finns på riktigt, och drömt om en egen livs levande pokemon, hur okoolt (med c) kan inte det bli liksom :> Godnatt. Krypa ner i en korg med mig och somna där?

Johanna, hon med Udd

Okej. Efter att ha tittat igenom min blogg lite och läst alla andras extraordinära spexiga, riktigt helintressanta bloggar har jag insett att min är lite tråkig :) Fast den är min. Det klingar bra.

Borde troligtvis ändra utseendet på den litegrann för att jag ska känna mig ungefärligt tillfreds med den. Fylla den med allt jag tycker om.
Musik, vänner, kärlek, bilder, texter, böcker, filmer, tankar, känslor, händelser..

Jag tror jag börjar med utseendet. Tack Linnea för den här tiden med den finelifina layouten du fixade till mig, men nu blir det lite avslaget här, som coca cola utan kolsyra ni vet, tills vidare, tills jag lärt mig hur man fixar iordning sin egna blogg! Rent och fyrkantigt, likadant som flera andras, utan tassar.. (ångrar mig lite)

under tiden kan någon hemskt gärna få berätta för mieg hür man fixar in youtubeboxarna i bloggen ?

10 minuter senare..

MEN DET ÄR JUE TASSAR :|

glömmer man bort det viktiga om man inte tänker efter?

Förvirrad. men jag tror inte det gör någonting just nu.
Fia-Jolin
e flyger

AKTIVITET FÖR TUSAN

Idag ställde jag mig den fetstilade frågan med utropstecken efteråt;
Nämen, har jag en blogg?!


Så jag tänkte att jag skulle skriva av mig den senaste tidens händelser !

Jobb DAGARNA långa, eller nej, PRAKTIK UTAN varken LÖN eller någon som helst ersättning, fifan. Jag ÄLSKAR Albert, hö, muskler, deosar som luktar gott och skjortor som går sönder av kärlek och slit, väärldens vackraste leende som får hela mig att bli lycklig, en Prins!<3 En Joline som fårävär änd äver ska vara bäst på att vara Joline, hon som gör norrköping värt, En Rasmus och En Linnea som gör Katrineholm levnadsbart, en Patrik som är lika fikagalen som mig (nästan) och han jobbar minsann Också den här veckan, grattis, du har ett jobb som är bättre än mitt! (iallafall för tillfället) Rea i hela staden på vackra smycken och en Johanna som är ytterst fattig och med tomma fickor satte saxen i håret igår och kapade av det lite manligt sådär. En lillasyster som fyller 10 år IDAG, en mellansyster som inser att hon är glad över att vara 19 år, det är ju en jättebra ålder!.. DET RÄCKER SÅ, VARSÅGODA ATT LÄSA, vi får väl se om jag lyckas uppdatera någonting mer inom den närmaste framtiden.





vackraste<3

RSS 2.0